Murano

Zondag 28 oktober

De dag begon al goed. De meneer van de Schiphol valet parking had de verkeerde papier ingevuld.

Na het zien van de foto’s van het hoge water op Murano, hadden wij onze laarzen meegenomen. Eric had zijn laarzen en zijn jas in zijn koffer gedaan. De gezagvoerder van de vlucht waarschuwde al voor het slechte weer in Venetië. Harde windvlagen, regen en 5 graden!!

Toen was het wachten op de bagage. Eric dacht dat hij zijn tas op de band zag en toen was die ineens weg. Bij het loket konden ze binnen een minuut vertellen dat de tas nog op Schiphol stond.!!

Daar sta je dan zonder laarzen en zonder jas. Eric hield een schoonmaker aan met zijn karretje en regelde een vuilnis zak. Toch beter dan niets.


 

maandag 29 oktober

De regen en wind waen we , een prachtig zonnetje scheen en het water was hoog, maar nog niet over de rand. ’s Morgens wat rond gelopen, winkeltjes bezocht, “mijn” eigen winkel gevonden en naar Lucio Bubbaco’s studio geweestLunchen konden we lekker buiten in het zonnetje. Na de lunch zijn we naar Venetië gegaan en een bezoekje gebracht aan Graziela en Vittoria Costantini.


 


4 thoughts on “Murano

 1. Die Eric kan ook alles aan hebben, zelfs een vuilniszak staat hem goed !! Fijne vakantie !

 2. Hoi Miriam en Eric,

  zo te zien was het slecht weer, maar genieten kan je daar wel, heerlijk dan doet een buitje en wind er niet zoveel meer toe,
  geniet ze, veel liefs, carla

 3. Hoi Miriam en Eric,

  zo te zien was het slecht weer, maar genieten kan je daar wel, heerlijk dan doet een buitje en wind er niet zoveel meer toe,
  geniet ze, veel liefs, carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *