De Gathering deel 3

Ongelooflijk wat je allemaal kan mee maken in twee weken. Mijn geheugen werkt niet meer zoals vroeger, dus ben ik erg blij met al mijn foto’s. Vandaag zal ik nog wat foto’s in mijn Facebook album zetten.

De lunch op zondag was een taco salade. Aan onze tafel heb ik 3 verschillende manieren van opmaak gefotografeerd ;-)


Ondanks al het lekker eten ben ik niets aangekomen, zelfs iets afgevallen! Wat een zelfbeheersing hè. :-D

Zondag avond was de Beadswap. Veel kralen geruild met iedereen die wilde ruilen. Moet helaas bekennen dat ik nog niet in het atelier ben geweest en nog niets heb uitgepakt. Kan dus ook nog niet laten zien wat ik allemaal voor een kralen heb geruild.

Karin Klein, Jari Sheese, Tori, Kim Fields
Ann Conlin, Shutri Dev
Carlos Bazan, Kim Fields

Na de Beadswap was er Karoake. Cathy Finnagan heeft een fantastisch stem en zij zong een paar nummers. Nina “Sam” Hibler had een goede klant gehad. Hoe lang het festijn nog is doorgegaan weet ik niet, want wij waren bekaf en zijn naar bed gegaan.


De Gathering was weer een groot succes. Voor mij is het zo bijzonder, zo een grote groep van mensen die glas gemeen hebben en die elkaar alles gunnen. Daar te zijn is als een warme deken om je heen. Dit gevoel krijg je niet in Europa en zeker niet in Nederland.

Volgend jaar is de Gathering in Seattle en daar wil ik zeker weer bij zijn!


3 thoughts on “De Gathering deel 3

  1. Leuke verslagen heb je gemaakt, Miriam. Op deze manier konden we het een beetje met je mee beleven…. maar jaloers blijf ik wel haha…amanda

  2. Miriam, i’m happy for you! it is sooo interesting and great to receive your reports from the Hot spot! Thank you for sharing with us this WARM BLANKET :)
    egle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *