Amerika vervolg

Het heeft even geduurd, maar alsnog het vervolg van mijn Amerika reis.

Na de Gathering ben ik met Kim weer terug gereden naar haar huis. Op de weg terug zijn we in Indianapolis langs geweest bij de Indy Flame Art studio van Jari Sheese, Lisa Atchison, Samma Parcels en Sallie Gurth. Wat een geweldige studio ruimte en de brander tafel is het einde.


Na de geweldige lunch, heb nog nooit zo een salade met bacon gegeten, hadden de dames nog wat nodig van de “Three Dog Bakery”!! Een bakkerij voor hondenkoekjes etc.


Op de snelwegen in sommige staten mag je zonder helm op een motor rijden!!


Het weekend voordat ik weer naar huis vloog, mocht ik met Kim en Stue, Kim’s vader en zus meer op hun jaarlijkse zalm vis trip op Lake Michigan. Dit is voor mij de eerste keer dat ik ga vissen.

We zijn naar Frankfort gereden, ongeveer 4 uur rijden van Kim’s huis en hebben overnacht in B&B in een oud Victoriaans huis. De zalmen laten zich niet makkelijk vangen, als het licht is ’s morgens dan bijten ze niet meer. We moesten dus om 4 uur opstaan. Ondanks dat vroege uur was het al erg druk op de weg en zeker op het water. Gelukkig had Kim me gewaarschuwd dat er wel eens flinke golven op het meer konden zijn en had ik een pilletje tegen zeeziekte ingenomen. Geen overbodige luxe kan ik je vertellen!


De vissen waren slim die dag. Een aantal keren hapten ze wel in het aas, maar tijdens het binnen halen lukte het ze om los te komen. Uiteindelijk hebben we allemaal een zalm gevangen. Mijn vis was een hele kleine en de grootste zalm die Barbara had gevangen was ruim 24 pond!!Kim en Stu, nogmaals bedankt voor de fantastische tijd, het heerlijke eten en mijn eerste vistrip!!

Nog wat foto’s van de zonsondergang en zonsopgang van Lake Michigan en van de dieren rond Kim haar huis.2 thoughts on “Amerika vervolg

  1. Dat is wat anders dan de spieringen die ik in de vijver van de camping vang !

  2. Met veel plezier volg ik je reisverslag Miriam!! Zo te zien en te lezen was het een geweldige reis!! Coole graffiti hebben ze daar.
    En wat een vissen! Verser kan niet ;o)

    Groetjes,
    Sonja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *