Update

De link in de email die automatisch verstuurd wordt naar iedereen die geabonneerd is op deze website was niet correct. Zo te zien is de verhuizing goed gegaan en zijn er geen problemen meer.

Mocht je een link op je website hebben naar deze website, de kleur kaarten of de tutorials, dan zou het fijn zijn als je die zou kunnen aanpassen. Voorlopig worden alle webpagina’s automatische doorverwezen. Het enige wat verandert moet worden is de .nl vervangen voor .com, de rest van de link blijft hetzelfde.
Mocht je een fout in de website vinden, dan hoor ik dat graag.

Vanmiddag komt Sara Sally LaGrand hier om 4 dagen les te geven. Sara Sally maakt prachtige sieraden en ik ben blij dat ze ons leert hoe ze haar sieraden maakt.

Het Glaskraal forum is voorlopig gestopt. Vorige maand ben ik met een aantal websites verhuisd naar een ander hosting bedrijf en daardoor dus ook naar een andere webservers.

Het opnieuw installeren van een forum op een andere webserver kan veel problemen opleveren. Daar heb ik op dit moment geen tijd meer voor (over), geen zin meer in en de interesse (=lees bezoekersaantallen) werd steeds minder.

Vroeger was een forum de enige mogelijkheid om met andere lampworkers / kralenmakers in contact te komen. Tegenwoordig kan iedereen via Facebook in contact komen met andere lampworkers. Misschien dat ik t.z.t. weer tijd en zin krijg, de tijd zal het leren.

De geplande forum meeting op zondag 25 september gaat gewoon door. Iedereen is van harte welkom. Als je komt, laat het mij dan even weten, dan heb ik een idee hoeveel er komen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *