De Gathering deel 2

De “Bead Bazaar” was geweldig. Ik heb bijna alle boeken en posters die ik mee had genomen verkocht en ook nog kralen. Doordat ik zelf een tafel had, heb ik niet veel tijd gehad om rond te kijken en zelf kralen te kopen. Helaas heb ik geen foto’s van mijn uiteindelijke stand, alleen de eerste opzet.


Tijdens de “Open Torch” avonden had ik de nieuwste brander van GTT gezien. De nieuwe Sidewinder is totaal aangepast voor het gebruik van concentrators. Het binnen vuur is een gemodificeerde Bobcat en een geweldige buitenring om een lekker heet vuurtje te stoken. ;-)

Ik heb de brander even geprobeerd en was meteen verkocht. Wally en Willy, de tweelingbroers die de GTT branders maken, waren ook op de Gathering. Deze geweldige jongens hebben de Sidewinder die alleen was gebruikt voor de “Open Torch”, voor een hele leuke prijs aan mij verkocht. :-D Morgen even nieuwe slangen en snelkoppelingen halen en dan kan ik lekker gaan branden.

Wally
vlam Sidewinder
Lance McRorie

Tijdens de openings-receptie hadden we een erg internationaal tafeltje. v.l.n.r. Dora Schubert (Duitsland), Miriam Steger (Nederland), Shutri Dev (India), Ronit Dagan (Israël).


In de wandelgangen nog een paar bekende mensen ontmoet:

Jeri Warhaftig, Heather Trimlett, Kim Fields
Kim Fields, Cindy Jenkins en haar echtgenoot Ed Weisbart
Joyce Miller en Malcolm Spann van Artco


7 thoughts on “De Gathering deel 2

 1. WOOOW! GOOD LUCK at the show MIRIAM! We are fans of the FACET-DESIGN table! :)
  Have fun at this GREAT adventure!
  Thank you for the IMPRESSIVE pictures with legendary Masters!
  hugs! egle

 2. heerlijk Miriam even een overstapje naar de States voor het presenteren van je eigen hollandse tafel. Ik weet zeker dat-ie er mocht zijn. Leuk ook de contacten met je collega’s all over the world!
  Trouwens ik ben stik jaloers op die sidewinder, lijkt me een heerlijke brander
  ik heb al 8 jaar een lynx en al 3 jaar een Bethlehem burner. Maar ja die GTT branders zijn toch wel klasse dus sparen maar voor Willy en Wally’s nieuwste wonder Mag ik in de nabije toekomst jouw sidewinder “naam lijkt meer op een zeilschip” die naam eens uitproberen?Veel liefs en tot ziens.
  Carla

 3. hi Miriam, je hebt weer een geweldige tijd in Amerika gehad en ik ben heel blij voor jou, dat je die mogelijk hebt(genomen).
  tot eind augustus! liefs,
  Anja

 4. Verwacht een behoorlijke demonstratie van jouw nieuwe brander!
  Je zult wel de hele dag met een big smile rondlopen!

 5. Oh Wow! Die brander moet dus echt eventjes IRL aanschouwd worden!
  Bedankt weer voor het plaatsen van de foto’s, vind het altijd heerlijk om er eventjes lekker voor te gaan zitten en al het moois en die beroemdheden waarmee jij op de foto staat te bestuderen.
  Als het allemaal meezit, zien we elkaar begin september weer, dus tot gauw!
  Liefs,
  Karin

 6. Willy en Wally zijn echte klasse, ze maken zulke geweldige branders. De Sidewinder is sinds gisteren geïnstalleerd en je mag hem komen uitproberen. De brander is mega heet en werkt super fijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *