Op naar Rochester

De eerste dag hebben we serieus geshopt. Ongelooflijk wat een keus overal en het geluk dat het overal uitverkoop is!! En ik heb al wat gevonden voor Eric en de meisjes.

Op maandag zijn we met Kim’s auto naar Rochester gereden via Canada. We zijn langs de Niagra watervallen gereden en op de terugweg gaan we daar stoppen.


De reis was 6,5 uur, maar de tijd vloog om. We kletsten zoveel dat Kim een stopstreep bij de grens niet had gezien en de volle laag van de overijverige grenswacht kreeg. En mij liet hij zonder enig probleem door. Onze kamer in het hotel was nog niet klaar, dus zijn we een biertje (Blue Moon) gaan drinken aan de overkant. Het is een soort witbier en ze doen er een sinaasappel stukje in. Erg lekker.


’s Avonds hebben we heerlijk gegeten in een echt BBQ restaurant, Dinosaur BBQ. Een congresganger in de lobby van het hotel had het afgeraden, maar gelukkig hebben we daar niet naar geluisterd. Het was ook een soort bikers cafe, maar heel gezellig, echt Amerikaans en het eten was prima.2 thoughts on “Op naar Rochester

  1. hallo, Miriam, waar haal je de tijd vandaan, steeds weer een mailtje met foto’s te sturen. heel gezellig! vertel verder.
    liefs, Anja

  2. Hallo Meer,

    Wat een schitterend verslag en weer een hoop nieuwe ervaringen op glasgebied.
    Ik denk dat je met Kim wel een supertijd hebt ! Geweldig om het via je blog te kunnen volgen ! Had vandaag nog bijna de meisjes in india aan de lijn. Dikke kus en hug Eer en Puck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *