Amerika dag 1

Eindelijk een update van mij. Heb nu een gratis snelle verbinding gevonden en mijn foto’s veilig gesteld. ;-)

De vlucht was prima, de douane was niet berekend op 3 volle vliegtuigen die op de zelfde tijd aankwamen, dus het duurde meer dan 1,5 uur voordat ik naar de aankomst hal kon. Gelukkig waren Kim en Stu er en hadden ze op me gewacht.

Kim en Stu zijn geweldig, hun huis is prachtig en ik heb een kamer met een echt prinsessen bed.


Het is ongelooflijk wat voor een dieren er in hun tuin lopen en vliegen. Het is de eerste keer dat ik een stinkdier heb gezien. Volgende keer zorg ik dat mijn camera bij me heb. Allerlei verschillende vogels vliegen af en aan.


Ik dacht eerst dat ze een nep hert in de tuin hadden staan, maar die bewegen niet. :-D5 thoughts on “Amerika dag 1

 1. Goed om te horen dat je goed bent aangekomen!

  En wat een heerlijke omgeving en tuin heeft Kim!

  De vorsicht Glas is net binnengekomen dus ik zal m voor je inscannen :-)

  Veel plezier nog :-)

 2. Fantastic garden- it seems you get into a fairytale :) Happy for you! Enjoy!

 3. hi Miriam, waar ben je aangekomen in Chicago of New York? ik weet niet precies welke route je neemt, maar je bent wel met de neus in de boter gevallen. wat een geweldige natuur om je heen! en blijkbaar hele aardige vrienden. ik wens je een hele fijne reis en vele updates, zodat ik jouw reis ook goed kan volgen.
  liefs, Anja

 4. Hi mam, wat mooi! Ik heb die beestjes hier nog niet gezien hoor. Heb eindelijk een Wifi te pakken dus kan weer even up to date komen op m’n telefoon! Heb pap gezegd dat hij kan proberen om te Skype maar weet niet of dat gaat lukken. Have fun, kus

 5. Ik ben naar Detroit gevlogen Anja, dat is de dichtstbijzijnde vliegveld voor Kim.
  Zou mooi zijn als Eric Skype aan de praat krijgt Taar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *