Eerste paar dagen Amerika

Na een vertraagde vlucht ben ik zondag aangekomen bij Kim Fields. Maandag wat lokale boodschappen gedaan en bijgekomen van de reis. Wel handig die plastic zakjes carrousel bij de kassa’s!


Dinsdag zijn we gaan shoppen bij Nordstrom Rack. Ongelooflijk hoe alles is afgeprijsd. Je wordt er hebberig van. Je hebt echt een winkelwagentje nodig om alles mee te nemen naar de kleedkamer. Wij nemen altijd de grote gezamenlijke kleedruimte en aangezien we dezelfde smaak en bijna dezelfde maat hebben, kunnen we zo makkelijk ook elkaars kleren passen.


Woensdag zijn we van Metamora naar Louisville gereden. Een rit van 450 miles door een voornamelijk agrarisch gebied (lees alleen maar maisvelden!!). Onderweg heb ik maar een aantal borden gefotografeerd met “Food Exit” erop. Weel 50 heb ik er gezien!!


We zijn van Michigan door Indiana naar Kentucky gereden. ’s Morgens was het 70 F (21 C) toen we vertrokken om half 9 en toen we aankwamen om 5 uur was het 98 F (37 C)!


Na een paar verfrissende biertjes (Blue Moon, een soort witbier die ze serveren met sinaasappel), was het tijd voor Open Torch. 4 tafels met branders en glas zodat iedereen branders kan uitproberen en er worden korte demonstraties gedaan door artiesten. Eén tafel met allemaal branders van mijn favoriet GTT, branders van Nortel, Carlisle and Bethlehem. De tweeling Willy en Wally van GTT hadden een leuke brander bij zich. Een “handheld” Mirage met een knop om de buiten ring aan of uit te zetten. Handig, heb je geen voetpedaal nodig. ;-)2 thoughts on “Eerste paar dagen Amerika

  1. hi Miriam, waren dat jullie boodschappen voor de trip in dat carroussel? ja, je bent natuurlijk midden in de zomer in de States. hoe is het met de vochtigheidsgraad? ook zo hoog? fijn, dat jullie zoveel hebben kunnen aanproberen en dat de prijzen kloppen. het is afwachten, of Amerika financieel overleeft.
    in ieder geval héél veel plezier,
    Anja

  2. Ah… Blue Moon beer… Peter’s favoriet…
    Heb je hun website al eens bekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *