Gathering verslag deel 3

Het heeft wat langer geduurd, maar hier is dan toch het laatste deel van mijn verslag van de Gathering.

In alle drukte ben ik nog een paar hoogte punten vergeten te vertellen. Mijn boek Glasss gaat worden verkocht door Malcolm Spann van Artco.

Ik had 12 exemplaren van het boek meegenomen en een aantal cadeau gedaan en ook een paar verkocht. In de grootste glasbibliotheek van de wereld in Corning, The Rakow Research Library, ligt het boek nu ook. :-D
Iedereen was razend enthousiast en daarom komt er volgend jaar weer een nieuw boek Glasss uit! Het nieuwe boek zal wel wat dikker worden denk ik, want er zijn er veel bekende en minder bekende Amerikanen die ook één of twee pagina’s willen. ;-)

Het tijdschrift “The Flow” was ook geïnteresseerd in mijn boek en wil er een artikel over schrijven. Ook willen ze een artikel schrijven over de Flame On!! Voor wie het tijdschrift niet kent, ik zal op mijn stand op de Flame On een aantal exemplaren neer leggen. Het is een geweldig tijdschrift met mooie artikelen en tutorials. Een internationaal abonnement heb je voor $64.

Zondag was de laatste dag van de Gathering. De hele dag waren er weer demonstraties en lezingen door: Nancy Tobey, Kirsten Rasmussen, Nomoda “Cedi” Djaba, Larry Scott, Michael Mangiafigo (FiG), Jeanne Menafo and Brett Pierce, en Dan Adams and Cynthia Toops.
Het was allemaal heel goed en informatie en ik heb van elke demo en lezing wel iets geleerd. Het was wel allemaal heel vermoeiend en ik was niet de enige die wat vermoeid was. ;-)


’s Avonds was er een hele grote beadswap. Veel kralen makers van allerlei niveaus ruilen kralen met elkaar. Met 24 heb ik ook kralen geruild en ik ben zo blij met alle kralen!!


Na en tijdens de kralen Swap was in de zaal ernaast de afsluitings party met karaoke. Sara Salle Legrand en Stephanie Sersich hebben een geweldige stem weet ik nu. :-D


Natuurlijk had ik op zaterdag op de Bead Bazaar kralen gekocht. Achteraf gezien had ik er veel meer willen kopen, maar dan wordt het financiële plaatje wat anders. ;-)
Alle drie de kralen die ik gekocht heb, kan ik hier niet kopen, want ik ken niemand in de buurt die zulke mooie kralen in boro kan maken. Ik heb twee kralen gekocht van Harold Cooney en één van Stephen Hagstrom.


 4 thoughts on “Gathering verslag deel 3

 1. Oh Mirjam wat ziet het er allemaal super uit!
  Wat zul jij een ontzettend leuke tijd gehad hebben.
  Wat geweldig dat je dat Scolarship hebt gekregen. En zo verdiend!
  Helaas ben ik de laatste tijd weinig op het forum te vinden; we hebben het zo druk met alles in en om het huis.
  Branden komt er ook al niet van, maar straks als het weer winter wordt gaat het verbouwen op een laag pitje en dan is mijn brander weer aan de beurt.
  Keep up the good work!!! Goed bezig!

 2. Zie ik jullie nou dansen op foto’s van zondag???!!! Maar dan moet ik volgend jaar ook mee! Om ze Ned. dansen te leren en zo…. Denk je dat ik een uitnodiging kan krijgen? (geintje) Groetjes, Gerdie

 3. hi Miriam,
  allemaal geweldig wat je vertelt en wat ik me er dan bij kan voorstellen.
  heb ik het goed begrepen: de drie kralen die je laat zien heb je gekocht? en de anderen niet? en heb je van die andere kralen dan tenminste foto’s gemaakt? ik hoop dat we volgend weekend tijd hebben om over alles na te praten, want deze reis was het meer dan waard, dat je die hebt ondernomen. ik stel me voor, dat Eric het volgend jaar met je meereist, niet waar Eric?
  liefs en tot spoedig, Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *