Gathering verslag deel 1


Donderdag

Donderdag was de eerste dag van de Gathering. ’s Morgens ging de “Vendors Area” open en rende iedereen naar binnen om te zien wat voor een spulletjes iedereen had mee genomen. Ongelooflijk veel glas, gereedschap boeken en andere dingen lagen er uitgestald.


’s Middags was een een bijeenkomst voor alle “newbies” en daarna de jaarvergadering. Tussendoor heb nog even een paar uur vrijwilligerswerk gedaan aan de registratie tafel. Onderdeel van de scholarship die ik gekregen heb, is het in totaal 8 uur mee helpen in de organisatie.


Het leuke van het zitten bij de registratie tafel is dat je daar heel veel mensen ziet langskomen en even een praatje kunt maken. Kim zorgt ervoor dat ik met bijna iedereen kennis maak. Ze kent iedereen is is zo ontzettend lief voor me.


Het gevoel dat je hier krijgt is onbeschrijflijk. Iedereen is zo lief en aardig en je voelt je zo thuis en opgenomen in de groep. Het voel als een warme deken en er zijn veel momenten geweest dat ik kippevel kreeg van mensen die zo lief waren.

Met alle grote namen in het glaswereldje heb ik gepraat en kaartjes uitgewisseld en ik heb veel foto’s gemaakt. Met een aantal heb ik afspraken gemaakt om bij ons in Leende les te komen geven. Voor volgend jaar heb ik behalve Kristina Logan, JC Herrell en Hayley Tsang gevraagd. Maar ik heb met nog veel meer gesproken over les geven in Leede gesproken en in de nabije toekomst zullen Trey Cornet, FiG (Michael Mangiafico), Stephanie Sersich, Ronit Dagan en nog veel meer namen waar ik nu zo snel niet op kom. En natuurlijk komt Kim Field ook weer naar Leende om les te geven!!

’s Avonds was een een grote opening in het George Eastman house. George Eastman was de oprichter van Kodak. Met bussen werden we allemaal naar dit geweldig mooie huis vervoerd. Het huis en de tuinen zijn prachtig. We konden het huis bekijken en er stond een buffet met kleine hapjes en een hele lange rij. ;-) Dat is maar goed ook, want al het eten hier is zo lekker en de porties zijn zo groot!!


Na het bezoek aan het Eastman House begon om 21.00 de “Open Torch” . Vier of 5 grote tafels staan opgesteld met veel verschillende branders en er ligt veel glas om uit te proberen. Bij de tafels waar het erg druk is, zit een bekend iemand te branden. Kim demonstreert een van haar fantastische vogels.


Wordt vervolgd ……


5 thoughts on “Gathering verslag deel 1

 1. Hoi lieverd,
  Ik zou zo graag willen dat ik in je koffer had gepast nu ik dit allemaal lees. Heel veel plezier en geniet ervan.
  Liefs,
  Maria Louisa

 2. hi Miriam,
  fijn te lezen, dat het je zo goed gaat. je zit echt in de juiste “branche”! en voor de toekomst is jouw werkplaats ook al weer goed belegd. het kan niet op! en ik geniet met je mee…..
  heel veel liefs,
  Anja

 3. Hoi Miriam,

  We kunnen zo meegenieten van je geweldige reis. Nog heel veel plezier and keep the news coming.

  Caro

 4. Wauw, Stephanie Sersich!!! Ik schrijf me nu al in! Ook top dat Kim weer komt. Bedankt weer voor je berichten, geniet! Groetjes, Gerdie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *