Inschrijven voor de workshop van Corina Tettinger

Nu het boek Glasss klaar is en bij de drukker ligt, heb ik tijd om de inschrijving voor de workshop van Corina Tettinger te starten. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op de website van Facet Design. Ik zal proberen om een indeling te maken zodanig dat iedereen een plaatsje heeft. Als de belangstelling groot is, dan zal ik helaas keuzes moeten maken. Dat zal ik proberen zo snel mogelijk te doen zodat iedereen weet of er wel of geen plaats beschikbaar is. Meer informatie over de workshops kun je hier vinden.

2 thoughts on “Inschrijven voor de workshop van Corina Tettinger

 1. Jammer, maar het zal deze keer niet lukken: de tweedaagse workshop komt financieel op een heel slecht moment en ook de datum (midden in de examens van de kinderen) valt heel slecht.
  Voor de andere dagen ben ik helemaal nog niet klaar, daarvoor heb ik te weinig ervaring/techniek.
  Jammer, jammer jammer, Ik heb haar boek gekregen voor mijn verjaardag en ben eigenlijk wild enthousiast….. ik hoop dat je haar kan verleiden om over een jaartje of zo nog eens te komen? Ga ik alvast sparen.

  Ik wens iedereen die wel meedoet heel veel plezier en vooral heel veel kennis, technieken, tips en tricks (om door te geven ????)

  succes!
  Mieke

 2. Miriam leuk, Corina, ik heb van haar een aantal dagen les gehad in Zwitserland en nee toe was alles redelijk normaal. Dit wordt vast leuk, ik kom niet heb nog andere workshops waar ik aan mee wil doen, groetjes

  Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *