Eerste dag workshop Kim Fields

Gisteren was de eerst workshop van Kim Fields. Ze maakt schitterende kralen, geeft geweldig les en ze is een schat die de hele dag door praat en al haar glas trucjes en ervaringen deelt. Ik heb enorm veel geleerd en kan niet wachten om allelei dingen uit te proberen.

Alle dames die gisteren hier waren, bedankt voor jullie lieve cadeautjes en voor jullie gezelligheid. Het was een speciale dag en het weer was zo fantastisch dat we buiten hebben gegeten.

2 thoughts on “Eerste dag workshop Kim Fields

  1. Wat ziet het er weer geweldig uit!
    Jammer dat ik deze keer moest overslaan maar in december ben ik ook weer van de partij hoor!

  2. ziet er heel erg gezellig uit !!!
    oke, ik weet nu waar ik voor MOET gaan sparen :P!!

    groetjes Jeannette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *