Nieuwe webwinkel en nieuw boek

screenshot webshop

Eindelijk heb ik een nieuwe webwinkel gemaakt op deze website. Al lang was ik op zoek naar een andere winkel software dan Zencart, maar ik kon maar steeds niets vinden wat voldeed aan mijn (hoge) eisen. Uiteindelijk heb ik toch maar weer een Zencart geinstalleerd en deze wel even heftig aangepast aan de layout van de website en met een hoop aanpassingen.

De website, blog en webshop lopen nu als het goed is naadloos in elkaar over.

Je kan nu ook betalen met Paypal. Helaas moet ik daar wel 5% extra kosten voor de afhandeling rekenen. Het na sturen van tutorials die zijn betaald is nu ook verleden tijd. Als je met Paypal betaalt, krijg je de de link naar de tutorial automatisch nadat je betaling binnen is.

De webwinkel is nog niet helemaal gevuld. De kleurkaarten posters en tutorials staan er al wel in. Deze week zal ik foto’s maken van kralen en marbles zodat ik deze ook in de webwinkel kan zetten.


Nieuw boek

2014_03_30_083542_resize

In Amerika is een nieuw boek uitgebracht, 1000 Beads. Vorig jaar kon je maximaal 4 foto’s insturen en die zijn beoordeeld door een jury. Er zijn heel veel foto’s ingestuurd en ik ben helemaal blij dat één van mijn foto’s goed genoeg is bevonden en ok is gepubliceerd.

De kralen zijn technisch niet de meest moeilijke kralen, maar het geheel maakt het sieraad en de foto vind ik zelf ook erg mooi.

Het boek 1000 Beads is te koop bij Amazon.


2014_03_28_170146_resize 2014_03_28_170130_resize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *