Glasss 3 is klaar!!

Pfff, het is weer gelukt om op tijd het boek af te hebben. Vanmiddag na een laatste controle van Tara, die samen met haar vriend Martin al de nodige correcties hebben gedaan, is het boek naar de drukker gestuurd!! Altijd weer spannend om het los te laten. Er zitten zoveel uren werk in en altijd de twijfel of ik niet iets fout heb gedaan of over het hoofd gezien.
Hier een klein voorproefje.

page page page page page page

In plaats van nu tijd te krijgen om lekker te gaan branden, heb ik er weer een ander project bij. Binnenkort open ik een winkel/galerie in Eindhoven. Zodra de winkel een beetje is ingericht zal ik wat foto’s plaatsen.

Ondertussen ben ik ook druk bezig met het schuiven van websites. Deze website zal in de toekomst alleen nog voor privé doeleinden zijn en alles wat glas gerelateerd is zal verhuizen naar de binnenkort vernieuwde website van Facet Design en naar enkele andere nieuwe websites.


14 thoughts on “Glasss 3 is klaar!!

 1. Looking good! Ik ben benieuwd naar het hele boek!!! Veel succes met de winkel en de websites!

 2. Het ziet er weer picobello uit Miriam! Jammer dat het er deze keer echt niet in zat om deel te nemen aan Glasss 3…
  Wat lees ik nou? Ga je een winkel beginnen? Blijf graag op de hoogte hoor, veel succes alvast!
  Groetjes, Karin

 3. Hallo Miriam,

  Het ziet er weer uitstekend uit, ben benieuwd naar de rest……………
  Wat een energie heb jij dat je nu meteen een winkel gaat beginnen, blijf graag op de hoogte en ik kom in ieder geval kijken. Heel veel succes!

  Groetjes, Marga

 4. wow, prachtig Miriam!!
  en wat spannend, een winkel/gallerie, heel veel succes!

 5. Bedankt voor jullie enthousiaste reacties. Het is zoals Amanda al zegt elke keer een bevalling als het boek naar de drukker gaat. ;-)

 6. Oh wat heb je t weer goed gedaan Miriam, ik vind t echt heel jammer dat ik er niet bij kon zijn in dit boek. Maar er volgen er vast en zeker nog meer. Nu op naar een eigen winkel/galerie,tof (ook mijn grote wens). Heel veel succes, ga je t vullen met alleen eigen werk? You go girl!

 7. Hoi Miriam, wat leuk een winkel/atelier heel veel succes

 8. Hee Miriam,
  wordt vast een mooie winkel jou kennende…
  En dan kom ik bij je op de koffie.(moet ik mijn nespresso zelf meenemen?)

 9. Je hoeft geen koffie mee te nemen Stefanie, er staat een Nespresso apparaat, alleen nog geen melk op schuimer ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *