Eigen Galerie

Lekker uitrusten na het naar de drukker brengen van het nieuwe boek Glasss 3 is er voor mij niet bij. Door allerlei problemen met emails die niet aankomen ga ik overstappen op misschien niet zo professionele hotmail adressen.

Opeens zag ik dat de domein naam facet-design.com vrij was gekomen. Jarenlang heb ik mijn website op facet-design.nl gehad. Dit was een mooie kans om de website helemaal om te gooien. Ook een reden om mijn glas gerelateerde werk en privé wat meer te scheiden. Mijn privé blog, miriamsteger.com wordt ook helemaal privé. Daar moet je je straks voor aanmelden om de inhoud te kunnen zien.

En tegelijkertijd hebben we besloten om een galerie in te richten in een leegstaand pand. Voorin komt mijn galerie en mijn man gaat achter in de verwarmde garage aan zijn oude auto knutselen.

2013-02-26-14.24.29 20130204_162436 20130204_162525

De winkel zal op afspraak open zijn en voorlopig op dinsdag middag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Verder zal ik er regelmatig te vinden zijn en zal ik op de kalender aangeven wanneer de galerie open is.

Je kan ook aan de rechterkant van het scherm in de kalender met je muis over een dik gedrukte datum gaan en zien of de galerie open is. De kalender wordt continue bijgewerkt, dus als ik er ben, zal ik via mijn telefoon de kalender aanpassen. ;-)


Galerie Facet Design
Aalsterweg 54
5615CH Eindhoven

5 thoughts on “Eigen Galerie

 1. En eindelijk je mooie letterbakkast in gebruik genomen. Ziet er allemaal geweldig uit Miriam.

 2. Spannend Miriam!! Wat zie ik trouwens achter de witte kast ;o))? Succes met alle werkzaamheden.

  Gr. Sonja

 3. gefeliciteerd met deze nieuwe ruimte en dito plannen. heb gelijk de duitse vertaling uitgeprobeerd….is mager! weet niet of alles wel echt wordt begrepen. maar ja, dan moeten die maar Nederlands leren. heel veel succes met jullie nieuwe omgeving. hartelijke groeten Anja

 4. Miriam, gefeliciteerd met deze mooie plek. Het ziet er super uit! Veel succes.
  Hartelijke groeten,
  Frans en Fanny

 5. wat ben ik blij voor je Miriam. Wat zal dat een geweldig leuke aanwinst zijn in glasland. Ik ga je zeker komen opzoeken.
  Heerlijk powerwoman :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *