Workshops Kim Fields en meer

Helaas zijn de workshops weer voorbij. We hebben 4 fantastische dagen gehad en weer veel geleerd. De eerste twee dagen was de “Birds” workshop. Er zijn hele mooie vogels gemaakt.



Op de tweede dag kwam er een heel klein poesje binnen gelopen. Ze was wat viezig en zag er niet zo goed uit, maar wel heel levendig en speels en absoluut niet bang. Na wat omzwervingen heet het poesje Abby en blijft ze bij ons wonen.



Na een dagje “rust” kon de “Flowers” workshop beginnen. Ook deze workshop was weer geweldig. Ongelooflijk zoals Kim haar bloemen maakt. Alles is perfect afgewerkt en bijna echt!!



Vandaag nog een dagje “spelen” met glas, morgen nog een dagje shoppen en dat gaat Kim vrijdag door naar Denemarken. We hebben zo veel leuke en gezellige dingen gedaan de afgelopen 2 weken. We zullen haar missen en hopelijk komt ze snel weer terug!!


2 thoughts on “Workshops Kim Fields en meer

  1. Miriam,

    Als Kim volgende keer in NL komt, dan kan dat terrasje op het plein in Den Haag natuurlijk niet overgeslagen worden !

    XX Maarten

  2. Dag Miriam en Kim, nog maals bedankt voor de afgelopen fijne dagen, ik zie dat jullie je nog goed hebben gramuseerd. Heel wat nieuwe foto’s om bloemen te maken. Ik kom 27/09
    mijn bloemetjes halen rond 14.00 uur 14.30
    Zoals we al afspaken. Dikke knuffel Frieda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *