Softglass 104 Marbles

Vooruitlopend op de Marble workshop van Dan Grumbling volgende maand en na het zien van Brad Pearson’s marbles, heb ik gisteren er ook een paar gemaakt. Ze zijn nog niet echt mooi, maar wel heel leuk om te maken.

Wat je ermee kan doen weet ik niet, ze liggen nu op een schaaltje op tafel. ;-)
De grootste is ruim 3,5 cm!!


7 thoughts on “Softglass 104 Marbles

 1. Gaaaaaaf. Hoe bedoel je ze zijn niet mooi. Wil je ervanaf dan weet ik wel iemand die ze heel mooi vind graag zou willen hebben of zelfs maar 1. Ben niet hebberig of zo ;) De zwart witte vind ik te gek.

  Caro

 2. prachtig Miriam. is dit nog glas? eigenlijk moet ik erbij zitten wanneer je ze maakt. veel plezier op de workshop.
  anja

 3. Heeeeeel mooi mirjam, jij hebt al geen workshop meer nodig!Ik wel maar ik mag niet van mijn portomonnee.Een andere keer doe ik lekker weer mee. Veel plzier bij de werkshop.
  Reina

 4. Miriam fantastisch super die kleuren, vreemd als ik aan marbles denk stel ik me altijd transparanten met something in it voor de geest. Leuk hoor, succes!
  carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *