Workhops Kristina Logan

Het afgelopen weekend was Kristina Logan in Leende om twee dagen les te geven. Helaas kon ze maar twee dagen komen en heb ik veel mensen moeten teleurstellen. Haar agenda voor volgend jaar is ook al vol, maar ik hoop dat ze nog een gaatje kan vinden om volgend jaar hier weer workshops te komen geven.

Zodra het zeker is dat ze volgend jaar komt en er meer bekend is over de inhoud van haar workshops, zal ik dat via mijn nieuwsbrief van Facet Design laten weten. Als er een inschrijving start voor een workshop, maak ik dat ook als eerste bekend via mijn nieuwsbrief en daarna op dit blog. Je kunt je abonneren op dit blog via deze pagina.

Voor de workshop van Sara Sally LaGrand is nog één plek vrij op woensdag 14 en en donderdag 15 september 2011.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *