Kleurkaarten gesorteerd op kleur

sort_kleur_poster_klein_resize1

Kon het niet laten om van het op kleur gesorteerde glasoverzicht ook een poster te maken. De poster ligt nu bij de drukker en ik hoop de poster volgende week binnen te hebben.

Er zijn een aantal kleuren die twee keer voorkomen. Een kleur zoals bv CiM Pumkin is geel, maar ook oranje. Vandaar dat deze kleur bij beide staat. Er zijn zo nog een paar die onder twee kleuren staan gerangschikt.

Het overzicht is mijn interpretatie van de kleuren en er zullen vast wel foutjes in zitten. Als je een bepaalde kleur zoekt, is het wel een makkelijk overzicht.

Poster van deze kleurkaarten zal ook te koop zijn. De poster kan alleen opgevouwen in een A4 envelope worden verstuurd, maar kan natuurlijk altijd bij mij worden afgehaald.

De maten van de poster zijn 29,7 cm x 84,0 cm en de glas kleuren van CiM, Effetre, Kugler104, Lauscha, Ornela en Reichenbach staan erop. Onder de foto’s van de kleur staat het soort glas, het kleur nummer en de naam van de kleur. Helaas staan sommige namen er afgekort op vanwege plaatsgebrek.1 thought on “Kleurkaarten gesorteerd op kleur

  1. Any chance you could package this into a cardboard postal tube and post it that way? I wouldn’t mind paying for the tube and extra postage if it meant that the poster didn’t need to be folded (I have framed your original one in a white frame with glass over it and it is beautiful, I’d love to have this one framed next to it).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *