Kleurkaarten overzicht

Het vele werk wat ik in het maken van mijn kleurkaarten overzicht heb gestopt is niet alleen om ze hier te laten zien. De bedoeling is om een uitgave te maken met de kleurkaarten in een soort luxe tijdschrift. Ik weet dat ik niet alle kleuren in de overzichten heb op dit moment, maar er worden ook nog steeds elke keer nieuwe kleuren uitgebracht. Ik heb ook niet alle “odd lots” die ooit zijn uitgebracht en het is ook onmogelijk om alle verschillende batch kleuren te laten zien.

Heb je een kleur die ik niet heb in mijn kleurkaarten overzicht, dan houd ik me aanbevolen voor donatie van een stukje glasstaaf. ;-)

Een voorlopig voorbeeld van hoe het er kan uitzien zie je hieronder:5 thoughts on “Kleurkaarten overzicht

  1. WOW!!!thank you so much for doing this…. what a big job it must have been. Please let me know when they can be purchased!!!! I would very much like one.
    ❤Nara

  2. I don’t have an exact date, but it will be before the Flame On in October. As soon as I have a date, I will announce it here. ;-)

  3. Jeetje, als jij wat doet, doe je het ook echt wel helemaal goed he! wat een pracht werk zeg! ik kijk er naar uit het in het echt te mogen gaan zien.

  4. It’s a great idea!!! you did such a nice job and I can’t wait to see the printed results!

  5. Super Miriam! Misschien dat zelfs ik in de toekomst dan enige orde in mijn glaskast kan aanbrengen….. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *