In de ban van de Disk

Na het zien van Claudia Trimbur’s disk kralen, wilde ik deze ook eens uitproberen. Bij Cgbeads heb ik een grote disk grafiet vormer besteld, die jammer genoeg lange tijd bij de douane heeft gelegen.

Gisteren ben ik er voor gaan zitten en heb ik een aantal disk kralen gemaakt. De kleinste zijn 28 mm en de grotere 35 mm doorsnede. Het mandrel gat is bij allemaal 5 mm. Ze zijn zo leuk om te maken!!!


Ik heb ook een ontwerp dat ik al een gebruikt heb op lentil kralen nu op een disk uitgeprobeerd en een kraal gedecoreerd met mijn favoriete, niet meer te krijgen ASK Caramel Apple.

The Gathering

Deze week kreeg ik ook bericht uit Amerika over mijn aanvraag voor een International Scholarship voor de jaarlijkse bijeenkomst van de ISGB (= International Society of Glass Beadmakers).
Ik heb een International Scholarship gekregen!!!

Eind juli vlieg ik naar Detroit en rijdt dan samen met Kim Fields naar de Gathering in Rochester, NY. Daarna rijd ik met haar mee terug en gaan we Detroit en omstreken onveilig maken.

Misschien dat ik als ik dan toch in Amerika ben nog wat anders ga bezoeken en bekijken, daar moet ik nog even over gaan nadenken.;-)


3 thoughts on “In de ban van de Disk

 1. Miriam, these beads are so luxury- colouring, design, even cords and ribbons! I admire your style indeed!
  And congratulations with an International Scholarship!! HURRAAAAAH!!! :)

 2. Proficiat Miriam met je Int. Scholarship! Petje af, het is je gegund.
  Wat zijn die disks M O O I ! Zeker met een mooi lint.
  Groetjes
  Corry

 3. hallo Miriam,
  van harte gefeliciteerd met jouw scolarship. Detroit ligt wel een beetje van het grote gebeuren af, zeker nu de autoindustrie een beetje plat ligt. Is Chicago niet handiger?
  Vanuit Rochester kun je de Niagara Waterfallen bezoeken, maar daar was je geloof ik al. Binnenlandse vluchten zijn vaak goedkoop $ 100 of zo.
  wanneer ga je? in ieder geval veel plezier.
  Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *