Flame On! 2010

Eindelijk thuis na een aantal geweldige dagen. Voor mij was de Flame On weer een succes met al die lieve mensen om me heen. Ik wil iedereen bedanken voor hun hulp, inzet, enthousiasme en steun tijdens deze Flame On. Met name dank ik Joyce en mijn lieve schat Eric. Ik hoop dat ik niemand vergaat, maar ik wil ook Brenda, Barbara, Sjaak, Gail, Lorna, Julie Ann, Frans, Terese, Carla, Beverly, Corry, Delana, Paul, alle kralenverkopers, alle exposanten, alle Flame On helpers en de beheerders van de Pannehoef, bedanken voor het vertrouwen in Joyce en mij en het doen slagen van deze Flame On.

Het is fijn dat bijna alles zo is gelopen zoals wij het het afgelopen jaar de Flame On! in gedachte hadden. Voorafgaand aan zo een groot evenement gaat heel wat denkwerk, planning, gesprekken, e-mailtjes etc. aan vooraf. Het was veel werk, maar de spontane en lieve reacties van alle deelnemers en bezoekers maken het dat het een geweldig feest is geworden.

2010_10_30_flame_on_013_resize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *