Workshops

Nog 3 weken en dan komt Melanie Moertel in Leende haar workshops geven. Melanie heeft er veel zin in en dat geldt voor meer mensen. :-D

Heel jammer was het, nadat ik de rekeningen had verstuurd begin januari, dat er veel mensen hun plaatsje in de workshop annuleerden. Mijn idee is als je je inschrijft dat je dan ook komt en de rekening betaald. Helaas denkt niet iedereen daar hetzelfde over.
Gelukkig zijn er genoeg enthousiaste mensen die de vrijgekomen plaatsen hebben ingevuld. We maken er weer een paar mooie en leerzame dagen van.

Deze ervaring zorgt er wel voor dat ik het voortaan anders ga regelen.
Als je je inschrijft voor een workshop en er is plaats, dan krijg je direct een rekening die binnen twee weken betaald dient te worden. Alléén dan is je plaats in de workshop gegarandeerd.
Wil je om wat voor een reden dan ook je inschrijving annuleren dan kan je alleen je geld terug krijgen als jezelf of ik iemand kan vinden die je plaats inneemt.
Zijn er te weinig aanmeldingen voor een workshop, dan zal ik deze annuleren en krijgt iedereen zijn geld terug.

Genoeg over regeltjes, we kijken vooruit naar de workshops die gaan komen. Eind juni komt Brent Graber de beginselen van boro hier doceren. Hij is een tovenaar en krijgt de meest waanzinnige kleuren uit boro getoverd.

In september komt Kim Fields lesgeven en ik ben nog bezig om één of twee andere gastdocenten dit jaar uit te nodigen. Wil je op de hoogte gehouden worden over komende workshops en wanneer de inschrijving start, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief.


1 thought on “Workshops

  1. hallo Miriam,
    is volkomen normaal regels bij de aanmelding te hebben.

    soms is het mogelijk alleen administratiegeld te verlangen, wanneer iemand “op tijd” afzegt. maar bij jouw organisatie gaat dat niet, want eentje minder en de cursus kan niet plaatsvinden omdat de financien niet rond zijn.
    dus veel plezier met de nieuwe workshop. ik zie de resulaten wel!
    groetjes, Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *