workshop Corina Tettinger dag 5

Allereerst wil ik Corina bedanken voor alles wat ze ons heeft gegeven. We hebben veel van haar geleerd, we hebben veel gelachen en natuurlijk genoten van Bonzai. Ik wil ook graag alle deelnemers nogmaals bedankt voor hun komst (van soms heel ver), gezelligheid en de cadeautjes.

De laatste workshopdag is weer voorbij. De dagen zijn omgevlogen. De workshop ging over Flowers en met name over Encased Flowers. Corina heeft weer heel veel technieken laten zien en nog meer informatie gedeeld met ons. Ik ben benieuwd wat er straks uit de oven komt.

We hebben het zo gezellig gehad dat Corina over 1,5 jaar graag weer hier komt les geven. Dan zal het wel wat warmer weer zijn en is er geen kans om ingesneeuwd te raken. ;-) Tijd genoeg dus om te sparen voor een werkelijk unieke kans om één van haar workshops te volgen.

Het is ongelooflijk van hoeveel verschillende nationaliteiten er deelnemers waren. Om even een idee te geven, er waren cursisten uit Nederland, België, Duitsland, Engeland (woont bij Den Haag), Frankrijk (woont bij Den Haag), Zweden, Litouwen en Amerika (woont bij Brussel).

Twee dames zijn helemaal uit Zweden gekomen en Egle is (met haar man en 3 jarig zoontje) helemaal uit Litouwen met de auto gekomen. Vandaag rijden ze terug naar huis en we duimen voor ze dat het weer en de wegen goed blijven.