Sarah Hornik komt weer!

Sarah Hornik

Net heb ik Sarah aan de telefoon gehad en hebben we data vast gelegd voor haar workshops. Ze komt 23, 24 en 25 oktober weer workshops geven in Leende. Meer informatie kun je hier vinden.3 thoughts on “Sarah Hornik komt weer!

 1. Wanneer kan ik me voor de workshop(s) van Sarah opgeven?

  Hartelijke groet,

  Ine

 2. Als ik de inschrijving voor de workshops start, zal er nadat er zeker is dat er een plaats voor je beschikbaar is, een rekening worden gestuurd die binnen een week betaald dient te worden. Door betaling staat je plaats dan vast.

  De inschrijving zal later dit jaar beginnen en ik zal dat hier op mijn blog bekend maken en via mijn nieuwsbrief. Je kunt je abonneren op dit blog hier en inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

 3. Hi Miriam,

  I would like to join the workshop of Sarah Hornik on October 24 and 25 if possible.

  Best regards,

  Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *