Flame On!

Toen we in februari vorig jaar begonnen met het plannen van de Flame On hadden we niet kunnen hopen dat het zo een succes zou worden. We hadden wel al maanden van te voren aangekondigd dat er maar beperk aantal kaartjes te koop zou zijn, maar wie had kunnen bedenken dat we ruim een week voor het evenement de kaart verkoop moesten stoppen. Er waren toen 475 kaartjes verkocht!!

Op de website van de Flame On hebben we een reactie pagina gemaakt en er staan hartverwarmende reacties op. Eén reactie wil ik hier graag quoten van Annemieke, want die geeft alles perfect weer. Bedankt Annemieke voor je lieve reactie.

Ik heb werkelijk waar genoten!
Ja, de zaal zat bomvol.
Ja, de rij voor Jocks was lang (gelukkig stond ik vooraan en heb ik er zelf geen “last” van gehad )
Ja, er was niet voor iedereen een stoel (maar op vooraan op de grond kon je het ook goed volgen)
Ja, de standhouders hadden weinig ruimte.
Maar wie had nou van tevoren kunnen bedenken dat wanneer je een evenement voor het eerst organiseert, dat het zo goed loopt?!
Volgens mij heeft het ieders verwachtingen overtroffen, de mijne in ieder geval wel.
Toen ik de zaal binnenliep, kon ik me niet voorstellen dat ik mij daar een hele dag zou vermaken maar het is me wel degelijk gelukt. De demo’s waren geweldig, van alle vijf heb ik iets geleerd! En dat voor 9 euro!!!

Dames (en heren?) van de organisatie: hartelijk bedankt dat jullie het aan hebben gedurfd dit te organiseren!
Samen met het boek is het een partij werk geweest waar veel tijd en geld in is gaan zitten (lijkt mij zo) en dan is het maar de vraag of het het allemaal waard zal zijn. Het was het waard!
Volgend jaar kom ik graag weer.

Nu ga ik eerst even uitrusten en bijkomen van alles. Morgen hoop ik weer een beetje in het dagelijkse ritme te komen.

Volgende week ga ik starten met de inschrijving van de workshop van Claudia Pagel. Waarschijnlijk wordt het zondag 7 februari een ééndaagse workshop en daarna een twee daagse workshop.


3 thoughts on “Flame On!

 1. Hallo,
  für die erste Veranstaltung habt ihr alles sehr gut gemacht. Es war ein großer Erfolg alles in allem. Macht weiter so, und sagt Jock er soll das nächste Mal eine Kasse mehr auf machen, damit wir unser Geld schneller los werden :-))

  Liebe Grüsse aus Leverkusen
  Anka

 2. Volgend jaar hoop ik er bij te zijn. Zo te zien en horen heb ik toch wel wat gemist!!
  Super joh dat het zo’n succes is geweest!

  Voor nu: Ga ik afwachten wanneer de inschrijving begint en dan maar hopen dat dat wat ik graag wil ook te betalen is ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *