In Memoriam Daniëlle van Dun

Gisteren is Daniëlle thuis overleden. Ze is nu verlost van al haar pijn. Ik wil haar vriend Robert, haar ouders, haar zus Sandra, haar andere zus en alle verdere familie en vrienden condoleren met dit grote verlies.

Daniëlle is 35 jaar geworden.

Ik herinner me Daniëlle als een altijd vrolijke meid, altijd een goed woord voor iedereen en een geweldig gevoel voor humor.

Vanaf het begin dat Daniëlle wist dat ze ziek was afgelopen juni, heeft ze ons op de hoogte gehouden van al haar wel en wee via het forum. Op deze manier konden we allemaal met haar mee leven, mee bidden en mee hopen.

Ze heeft als een leeuw gevochten en ondanks al haar pijn, bleef ze positief en had altijd een lief woord voor wie dan ook. Ik bewonder Daniëlle in alles wat ze heeft gedaan, haar humor en haar positieve kijk op alles en ik hoop dat we daar allemaal iets van mogen leren en overnemen.

Het is zo oneerlijk dat juist Daniëlle zo kort heeft mogen leven en wat zullen we haar gaan missen.

Rust zacht lieve Daniëlle


1 thought on “In Memoriam Daniëlle van Dun

  1. Lieve Daan,
    Je kroop opeens in mijn gedachten en je wilt er niet meer uit. (Ik hoop, waar je ook bent) het goed met je gaat. Ik mis je ……
    Liefs,
    Jeannette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *