Algemene voorwaarden workshops

Algemene Voorwaarden Workshops Facet Design

Inschrijven workshop Internationale Gastdocenten

Door in te schrijven voor een workshop verplicht u zich tot het betalen van de workshop.

Betaling

Na inschrijving van een workshop bij Facet Design door een internationale gastdocent ontvangt u een rekening. Binnen 8 dagen na ontvangst van de rekening dient een voorschot over gemaakt te worden van €250,= voor een tweedaagse workshop en €350,= voor een driedaagse workshop om uw inschrijving te bevestigen. Pas als het geld op onze rekening staat is uw plaats in de workshop gegarandeerd.

Reservelijst

Bij teveel aanmeldingen wordt u op de reservelijst geplaatst. U krijgt als er een plaats beschikbaar komt, zo snel mogelijk bericht daarover.
Ook hier geldt dat uw inschrijving pas gegarandeerd is als de betaling bij ons binnen is.

Annulering

Er wordt bij annulering om wat voor een reden dan ook geen geld teruggegeven. Er kan alleen restitutie plaats vinden als u of Facet Design iemand kan vinden die uw plaats in de workshop wil overnemen.

Als er niet genoeg aanmeldingen zijn, kan de workshop geannuleerd worden. U krijgt hier zo snel mogelijk bericht over. In het geval van een annulering door Facet Design krijgt u uw betaalde geld zo snel mogelijk teruggestort.

Regels

Tijdens de workshop is het niet toegestaan te fotograferen of filmen tijdens de demonstraties van de gastdocent. Dit is omdat het erg hinderlijk is voor de gastdocent om te stoppen tijdens de demonstratie en de camera’s vaak het zicht voor de medestudenten belemmert. Als je fotografeert of filmt kun je niet goed zien wat er gebeurt en mis je soms essentiĆ«le dingen van de workshop.

Aansprakelijkheid

Het deelnemen aan een workshop is geheel voor eigen risico.

Print