Disclaimer

Aan het bezoeken van deze website zijn voorwaarden en beperkingen verbonden. Door de website te bekijken stemt u in met de voorwaarden van deze website.

Facet Design besteedt constant aandacht en zorg aan haar website, maar het is altijd mogelijk dat de informatie op deze website onvolledig of onjuist is. Alle gegevens op deze website kunnen op elk moment en zonder enige aankondiging gewijzigd worden.
Aan de inhoud van deze website kun u geen enkel recht ontlenen.
Facet Design kan niet garanderen dat deze website zonder fouten en continue functioneert.

Facet Design is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van uw gebruik van de website en ook niet voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de informatie op de website.

Facet Design of de rechthebbende behouden alle rechten met betrekking tot de op deze website getoonde informatie, waaronder onder andere maar niet beperkt tot teksten, logo’s, handelsmerken, grafisch materiaal en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

Op deze website staan linken naar websites of naar andere webpagina’s. Facet Design heeft geen controle over de inhoud van deze websites en is nooit aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.